De oudercommissie stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Jenny Tielemans. Onze zonen, Lenn en Wess, maken een aantal keer per week gebruik van de peuteropvang De Boomgaard.  Sinds deze aan de Hazelaar gevestigd is werden er ouders gezocht voor de oudercommissie.

Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de oudercommissie en namens alle ouders mee te denken over het beleid en de verschillende ontwikkelingen.

In het dagelijks leven sta ik 3 dagen voor de klas in het basisonderwijs. Ik weet hoe belangrijk de betrokkenheid van ouders is, omdat we samen werken aan de ontwikkeling van onze kinderen! Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij die graag!


Mijn naam is Ruth Bemelmans, Moeder van Esmee en Roos van 4 jaar en Milou van 2 jaar. Wij wonen sinds 3 jaar in Geldrop.  De oudste twee zitten in groep 1 op het Klokhuis. Milou gaat op dinsdag en op vrijdagochtend met veel plezier naar de Boomgaard.

Naast moeder ben ik werkzaam als mondhygiĆ«nist in een tandartspraktijk. 

Ik vind het belangrijk om betrokken en op de hoogte te zijn van wat er speelt binnen de organisatie waar mijn dochter meerdere dagen per week naar toe gaat. Daarom hoop ik met mijn deelname aan de oudercommissie mijn steentje te kunnen bijdragen.

Het is leuk en interessant om deel uit te maken van de Oudercommissie. Mocht je vragen aan me hebben dan hoor ik het graag!


Mijn naam is Annet Aarts en sinds de overname van de peuteropvang door de Grabbelton ben ik lid van de oudercommissie, ik vertegenwoordig hierin de locatie de Driewieler. Peuteropvang vind ik erg belangrijk voor kinderen, zodat ieder kind goed voorbereid is om te starten binnen het basisschoolonderwijs. De samenwerking die de Grabbelton heeft met de naastliggende basisscholen ondersteun ik dan ook van harte. Mijn oudste zoon Sverre heeft na de Driewieler een vloeiende overstap gemaakt naar de basisschool, en nu gaat mijn zoon Stijn met veel plezier naar de peuterspeelzaal. Ook mijn dochter Marit zal, als zij 2 jaar is, naar de peuterspeelzaal gaan. In mijn dagelijkse werkzaamheden als klinisch fysicus in een ziekenhuis ben ik veel bezig met beleid, kwaliteit en risico analyses. Ondanks dat de ziekenhuiszorg een andere tak van sport is, zie ik ook veel overeenkomsten met de opvang branche. Met deze expertise wil ik dan ook een bijdrage leveren aan de oudercommissie.