wie zijn wij


Peuteropvang de Boomgaard

Mijn naam is Kathleen Oude Wesselink. Ik ben 48 jaar, ben getrouwd en moeder van een zoon van twintig en een dochter van zestien.
Sinds 2003 werk ik met heel veel plezier op de peuterspeelzaal. Eerst in Helmond en sinds twee en een half jaar in Geldrop.
Mijn hobby’s zijn, lezen, koken, wandelen, fietsen en leuke dingen doen met vrienden en familie.
Het leuke van het werken met peuters is voor mij: “ Peuters zijn ontzettend spontaan en eerlijk, ze zijn vaak heel lief maar ook lekker eigenwijs. Elk kind is uniek en heeft iets heel speciaals. “
Daardoor is elke dag weer anders en blijft het werk ontzettend leuk.

Graag zie ik jullie bij de Grabbelton, tot gauw!


Mijn naam is Noortje Stoop en ik ga elke dag met heel veel plezier naar mijn werk. Ik werk bij de peuteropvang en bij de BSO van de Grabbelton.  Wat mij betreft een perfecte combinatie tussen kleintjes en grotere kinderen.

Wat ik aan de Grabbelton het allerleukste vind, is dat hier de kinderen echt serieus genomen worden. Ook worden er erg veel activiteiten georganiseerd en spelen alle kinderen veel buiten.

Voor mij is elke dag weer een feestje!  Ik ben altijd benieuwd wat er nu weer voor heerlijke opmerkingen gemaakt gaan worden door de kinderen, zowel op de peuteropvang als op de BSO. Van lekker knuffelen tot de ontwikkeling van de kinderen meemaken.  Ik vind het erg fijn om een deel te mogen uitmaken van de levens van de kinderen. 


Peuterspeelzaal de Driewieler


Ik ben Brigit van den Broek, ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen, een dochter en twee zonen. Ik heb de afgelopen 21 jaar met veel plezier bij peuterspeelzaal de Driewieler gewerkt. Eerst als vrijwilligster en vanaf 2003 in loondienst.
Ik vind het leuk om de ontwikkeling van peuters naar kleuters te volgen en zo te zien hoe ze zich in die twee jaar ontwikkelen en groeien.
Met ingang van het nieuwe jaar gaat peuterspeelzaal de Driewieler op in stichting peuteropvang de Grabbelton. Ik hoop dat we samen met alle collega’s van de Grabbelton tot een goede samenwerking komen. Ik heb er zin in!

Ik hoop u snel een keer te ontmoeten…..


Mijn naam is Rita van Diepen. Ik ben 58 jaar en woon in Geldrop. Ik heb een dochter en een zoon. Ik ben in april 1995 begonnen als vrijwilligster op de peuterspeelzaal. Later ben ik geprofessionaliseerd peuterleidster geworden. Ik heb eerst 10 jaar op peuterspeelzaal de Hobbit gewerkt en ben daarna bij de Driewieler begonnen, waar ik nog steeds met heel veel plezier werk.
Ik vind het erg leuk om met peuters te werken, om te zien hoe ze zich ontwikkelen. Ik voel me dan een kind onder de kinderen, veilig, opgenomen en ik denk dat de peuters zich bij mij ook veilig voelen.
Ik heb een goed gevoel bij de overname van ons bij de Grabbelton. Ik heb er zin in.

Mocht iemand nog graag iets meer willen weten over mij kom dan gerust naar mij toe en stel Uw vragen.


Mijn naam is Monique Dorst , ik ben 50 jaar. Ik woon in Geldrop samen met mijn partner en we hebben 2 zonen van 18 en 15 jaar. Na jarenlang als secretaresse op kantoor te hebben gewerkt, ben ik in 2007 als vrijwilliger gaan werken bij peuterspeelzaal de Hummelhof. Ik vond dit zulk mooi werk, dat ik de opleiding SPW ben gaan volgen.
Inmiddels werk ik met veel plezier bij peuterspeelzaal de Driewieler en de Hobbit, waar ik ook sinds 3 jaar teamleidster ben.Om mee te mogen maken wat er allemaal verandert in het leventje van een peuter als die groeit van 2 naar 4 jaar is heel mooi. Dat ik als leidster mag bijdragen aan de enorme ontwikkeling van “onze” peuters is geweldig.
Ik hoop dit werk nog lang te kunnen blijven doen. En vanaf 1 januari mag dat dan samen met de collega’s van de Grabbelton bij peuterspeelzaal de Driewieler en de Hummelhof.

Ik heb er heel veel zin en zie u en uw peuter graag op één van de speelzalen.